Новини

Волен Сидеров: Европа е пред гибел! Чернокожи бият бели, изнасилват ги, а полицията пази тези вандали!

13 януари 2016 | 22:11 | pik

„Европа е пред гибел. Вече не само в България няма полиция, ами и в Европа. Това заяви лидерът на Атака Волен Сидеров в предаването си „Неделник“ по телевизия “Алфа” по повод проблемите в Германия и целия континент, свързани с мигрантите.

Още в края на 2014 г. Сидеров каза, че през 2015 г. Европа няма да е същата, че ще има сериозни сътресения и пусна в предаването си клипове как мигранти бият жени.

„Ето ги тези сътресения, които станаха в Европа. Европа беше залята от пришълци от Африка, Азия, само в Германия навлязоха милион такива през 2015 г. И в същата тази Германия през празничните дни станаха неща, които разтърсиха обществото”, каза Волен Сидеров, като се възмути, че кметицата на Кьолн, където голяма група мигранти нападнаха и насилваха момичета, посъветвала жените да бъдат на една ръка разстояние от чужденците, вместо да предприеме нужните мерки за справяне с този проблем.

„Виждате до каква арогантност са стигнали нещата. Бият момичета по улиците на Германия. Неидентифицирани хора се нахвърлят върху всеки, който не е от тяхната порода и го пребиват с юмруци. Това е всекидневие там. А на тези, които протестират, не им дават да протестират. Там полицията има същите нареждания както тук“, убеден е националистът.