Новини

Участие на български фирми в Коледния базар в Страсбург

22 ноември 2015 | 15:35

Българската търговско-промишлена палата (БТПП) информира за възможността български фирми да участват в Коледния базар в гр. Страсбург, Франция, който ще се проведе в периода 27 ноември - 31 декември 2015 г. Участието е по повод българското председателство на Комитета на министрите на Съвета на Европа през тази и следващата година.

Очаква се в Коледния базар да се включат представители и производители на хранителни стоки (месни и млечни продукти, вина, биопродукти, мед, билки и др.), козметични продукти, изделия на занаятите и народното творчество и др.

Присъствието на българските фирми ще бъде по график за период от 1 до 2 седмици, съгласно желанието и възможностите на компаниите, като на щанда ще бъдат представени едновременно 2 компании с по 1 или 2 представители с различни продукти.

За участниците се предвижда финансиране на разходите за пътуване - самолетни билети, транспорт на стоките и промоционални дейности.

Разходите за нощувки, храна и вътрешен трансспорт са за сметка на участниците. Очакваните разходи за настаняване на един човек за една седмица възлизат на около 550 евро.

Повече информация ще намерите в приложената покана.

Заинтересованите компании могат да се свързват с БТПП - тел.: 02 8117 489, 02 8117 494, e-mail: interdpt@bcci.bg като изпратят попълнена регистрационна карта.

Краен срок за заявяване на интерес за участие: 20 ноември 2015 г./петък/

Не пропускайте уникалната възможност да представите и реализирате български стоки на най-стария Коледен базар в света.