АБОНАМЕНТИ

WORK.BG дава възможност на работодатели и кандидати да се регистрират и публикуват обяви в нашият портал като улесняват намирането на кандидати и работа.

Публикуването на обяви при нас е лесно и отнема не повече от 3 минути. Обявите се публикуват веднага след одобрение от администратор на сайта.

ВАЖНО:

Като публикувате ВИП обява Вие по – лесно ще достигнете до нашите кандидати. Ето затова работодатели, които искат, могат да публикуват ВИП обяви при нас на цената на един SMS за 5 лева за две седмици, или да закупят АБОНАМЕНТ за:

1 месец за 24 лева с включено ДДС

3 месеца за 60 лева с включено ДДС

6 месеца за 96 лева с включено ДДС

12 месеца за 180 лева с включено ДДС

Чрез пакетите Вие ще можете да публикувате неограничен брой ВИП обяви, които при търсене от кандидатите ще излизат най–отпред на резултата. Всеки закупен пакет получава еднократно бонус за 1 месец банер в сайта съгласно предварително уговорен срок и съгласно общите условия за ползване на сайта.

При нас можете да публикувате ВИП обявите си  като:

  • ние не Ви ограничаваме в текста на обявата;
  • може да впишете свой линк, където кандидатите могат да се регистрират;
  • може да публикувате своя телефон или e-mail,  на който искате да получите автобиографиите на кандидатите.

Ние правим всичко това за Ваше улеснение. Надяваме се че ще останете доволни, и че пак ще използвате нашите услуги.

Алтернативно, можете да публикувате ваш банер в портала срещу заплащане. Тези банери ще Ви помогнат да генерирате трафик във Вашият корпоративен сайт и в развитието на дейността Ви на разумна цена.  Рекламирайте в портала, който ще изгради нови партньорства тъй като чрез нас Вие достигате до много клиенти и бизнеси. За да научите повече за реклмата в портала за обяви моля обадете се на рекламен отдел на 02 944 92 80