Дата / Date Позиция / Position Населено място Работодател  
  28 ноември Търговски представител София Concord Sale
  23 ноември Търговски представител София Concord Sale
  17 ноември Външен търговец София Concord Sale
  12 ноември Търговски представител София Concord Sale
  11 ноември Треньор (ръководител на екип) на Call Center с румънски София Concord Sale
  04 ноември Служител Поддръжка София Smart security
  31 октомври Контрол на качеството в кол център София Concord Sale
  29 октомври Треньор на Call Center с румънски София Concord Sale
  27 октомври Личен шофьор Smart security
  27 октомври Охранител за складове в Горубляне Smart security

Работа София

Работа в София

Възможността за работа в София изкушава все повече хора. Това не се случва само в нашата държава, а е тенденция във всички страни по света. Масово хората се местят от малките населени места към големите мегаполиси.

Две са основните причини за тази миграция – по-добрата работа и по-доброто заплащане. Това са мотивите и на Българите при миграцията им от провинцията към големите градове и най-вече София.

За никой не е тайна че работната заплата в София е по-голяма от тази в другите части на страната. За сметка на това и разходите в големите градове са и по-големи. Когато си намерим работа в София, трябва да започнем да си търсим жилище. Най-добре е жилището ни да се намира в близост до работното място. Разстоянията в столицата са големи, трафика е засилен и придвижването от точка А до точка Б може да отнеме повече време от колкото можете да предвидите.

Важно нещо при търсенето на работа в София е намирането на работа по вашата специалност. В началото можете да започнете каквато и да е работа, но се старайте между временно да си търсите работа по специалността. За няколко месеца със сигурност ще попаднете на обява за работа която е точно за вас.